Seizoen 2013/2014

De kader instructeurs hebben in overleg met het bestuur de herhalingslessen dit seizoen bepaald op 5 lessen. Deze 5 lessen moeten allemaal door een ieder worden gevolgd. Heeft u een les niet gevolgd, en deze les wordt niet ingehaald, dan zal het diploma niet verlengd worden. Wilt u een les inhalen of weet u al dat u op een bepaalde datum niet aanwezig bent, dient u contact op te nemen met het secretariaat, zodat er een nieuwe datum afgesproken kan worden. De herhalingsles reanimatie/AED moet volgen op de datum dat u bent ingedeeld.

De eerste herhalingsles op 12 en 16 september was een gezamenlijke les. De reden hiervan is dat onze EHBO vereniging dit seizoen 75 jaar bestaat en het bestuur deze gebeurtenis niet ongemerkt wil laten voorbij gaan. Er werd die avonden een zeer interessante presentatie en praktijkles gegeven door de stichting Bartimeus en hierna een drankje en een hapje.

 • 75-jarig jubileum 2013


 • Hier zijn de foto's van onze laatste oefening in december 2013 en januari 2014:
 • Oefening basisschool de Eshof

 • .
  Donderdag 20 maart was onze jaarlijkse ledenvergadering. Hier kregen alle jubilarissen van 2014 een speldje en bloemen.

  De leden die een Ooievaarspas hebben dienen voordat de herhalingslessen aanvangen een kopie van deze Ooievaarpas te overleggen aan de secretaris, i.v.m. de administratie van de Ooievaarspas. Wilt U weer op tijd uw contributie overmaken. De contributie kunt U overmaken op gironummer 286058, t.n.v. EHBO Vereniging Loosduinen.
  Contributie: Herhalingslessen met herhalingsles + reanimatie/AED is 55,00.
  Herhalingslessen + reanimatie/AED + herhalingsles Eerste Hulp aan Kinderen is 62,50

  Dit seizoen zitten we weer in het gebouw van de Rimboejagers, Oude Haagweg 55, 2552 EK Den Haag. Aanvang herhalingslessen 20.00 uur. Aanvang herhalingsles EHBO aan Kinderen is eveneens 20.00 uur.