Seizoen 2012/2013

De kader instructeurs hebben in overleg met het bestuur de herhalingslessen dit seizoen bepaald op 5 lessen. Deze 5 lessen moeten allemaal door een ieder worden gevolgd. Heeft u een les niet gevolgd, en deze les wordt niet ingehaald, dan zal het diploma niet verlengd worden. Wilt u een les inhalen of weet u al dat u op een bepaalde datum niet aanwezig bent, dient u contact op te nemen met het secretariaat, zodat er een nieuwe datum afgesproken kan worden. De herhalingsles reanimatie/AED moet u volgen op de datum dat u bent ingedeeld.
Herhalingsles 4 is een presentatie van de Brandwonden Stichting.

De leden die een Ooievaarspas hebben dienen voordat de herhalingslessen aanvangen een kopie van deze Ooievaarpas te overleggen aan de secretaris, i.v.m. de administratie van de Ooievaarspas. Wilt U weer op tijd uw contributie overmaken. De contributie kunt U overmaken op gironummer 286058, t.n.v. EHBO Vereniging Loosduinen.
Contributie: Herhalingslessen met herhalingsles + reanimatie/AED is 52,50
Herhalingslessen + reanimatie/AED en herhalingsles Eerste Hulp aan Kinderen is 60,00

Dit seizoen zitten we weer in het gebouw van de Rimboejagers, Oude Haagweg 55, 2552 EK Den Haag. Aanvang herhalingslessen 20.00 uur. Aanvang herhalingsles EHBO aan Kinderen is 19.30 uur.

Donderdag 21 maart was onze jaarlijkse ledenvergadering. Zie hier het verslag en de foto's van:
  • De ledenvergadering 2013, de jubilarissen en de geslaagden.

  • Hier zijn de foto's van onze gezellige nieuwjaarsbijeenkomst begin januari: