Seizoen 2009/2010


NIEUWS:

De 26e mei werden de EHBO-diploma's uitgereikt aan de geslaagden van onze EHBO-opleiding van afgelopen seizoen. In totaal waren er negen geslaagden, maar deze konden niet allemaal bij de diploma-uitreiking aanwezig zijn. Op de foto staan de geslaagden, alsmede Adri van der Meer (voorzitter) en Jose Vermeulen(de kaderinstructeur).


Op 25 maart hadden wij onze jaarlijkse ledenvergadering. Op deze avond huldigen we tevens altijd de jubilarissen onder onze leden. Ook namen we afscheid van bestuurslid Hans Klok.(zie foto) Hij wordt vervangen door Gerda Alsemgeest.
De jubilarissen waren:
20 jaar: Hr. Hooijkaas(zie foto)
15 jaar: Hr. Nicolai(zie foto)
Mw. Cazemier
10 jaar: Hr. v.d. Horde(zie foto)
Mw. Kortekaas-Kroezen
Mw. Hazebroek
Mw. BesselinkWe hebben inmiddels onze buitenoefeningen bij de firma Wieffering achter de rug.Wat een gezellige, leerzamen avonden! Er heeft zelfs een foto van in de Loosduinse Krant gestaan.


Maandagavond 4 januari hadden we, voor de bestuursleden, kaderleden, lotussen en ereleden en hun partners, een bescheiden nieuwjaarsreceptie in het gebouwtje van de Rimboejagers. Op deze avond werden 2 kaderleden even door onze voorzitster in het zonnetje gezet: John Bruce omdat hij 25 jaar kaderlid is, en Johan Spies 12 jaar!
Zie bij 'foto's' voor meer foto's van dit gezellig avondje.


De groepsindeling van de herhalingslessen van dit seizoen is inmiddels vastgesteld. Dit seizoen hebben wij 7 groepen, dus men moet de indeling goed in de gaten houden. De kader instructeurs hebben in overleg met het bestuur de herhalingslessen dit seizoen bepaald op 5 lessen. Deze 5 lessen moeten allemaal door een ieder worden gevolgd. Heeft u een les niet gevolgd, en deze les wordt niet ingehaald, dan zal het diploma niet verlengd worden. Wilt u een les inhalen of weet men al dat u op een bepaalde datum niet aanwezig bent, dient u contact op te nemen met de kader instructeurs. De kader instructeurs zullen dan een nieuwe datum afspreken.

Nieuw m.i.v. september 2009 is dat we mensen met een ooievaarspas 50% korting kunnen geven op het lesgeld van de opleiding en op de contributie van de herhalingslessen!

De laatste avond vr 5 december, donderdagavond 3 december, kwam onverwachts een Zwarte Piet bij ons langs. Voor alle cursisten, zowel van de herhaling als van de opleiding, was er wat lekkers, verrassing!
Seizoen 2008-2009

Seizoen 2007-2008

Seizoen 2006-2007

Seizoen 2005-2006